ikimuistoiset käsityöt

Näyttely: Ikimuistoiset käsityöt – keskeneräisetkin…

Näyttely avoinna ma–pe klo 11–15, Nuutinpäivään 13.1.2019 asti.

Käsityökerhon näyttelyyn on koottu pilke silmäkulmassa ikimuistoisimpia käsitöitä kautta vuosien. Eikä haittaa, jos työt ovat jääneet vähän kesken… ovatpahan jääneet mieleen! Esillä on muun muassa liian isot (mutta valmiit) vanttuut, melkein valmis kesämekko ja ostopakettiin jäänyt aloittamaton ristipistotyö… Toki mukana on valmiitakin käsityötaidon näytteitä.

Vuosien varrella Käsityökerholla on ollut myös useita erillisprojekteja,  näyttelyssä nähdään myös Patalappu-projektin ja Mollamaija-hankkeen töitä. Muistojen Talon Käsityökerho on kokoontunut säännöllisesti vuodesta 2007 lähtien.

Muistojen Talo
Merikatu 3
48100 KOTKA


Puh. 050 593 2224
muistojentalo@kymp.net