kuusi

Muistojen Talo hiipuu toistaiseksi, vaan ei sammu

Koronan saadessa loppusyksyisestä maastamme otetta, meidänkin oli tehtävä kipeitä päätöksiä. Pikkujoulut ja loppuvuoden ryhmien kaikki kokoontumiset peruttiin.

Hiipuva kynttiläPäätimme kuitenkin jatkaa kahvilan toimintaa. Ikään kuin jättäisimme uuniin hiilloksen, joka on helppo tarvitessa ja tilanteen salliessa roihauttaa taas täyteen liekkiin. Kahvila toimii tietenkin asiakkaiden ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus edellä, rajoituksia ja turvamääräyksiä noudattaen. Mutta torstai on edelleen pannukakkupäivä!

 

 

Talo on koristeltu jouluiseen ilmeeseen, ja oikea kuusikin pönöttää nurkassa niin fiininä. Kannattaa päiväkävelyllä poiketa hörppäämään kahvit. Samalla kerkeää vielä osallistumaan jouluarpaijaisiin joiden arvonta suoritetaan torstaina 10. 12. Voittajille ilmoitetaan puhelimitse, jos ja kun onni potkii.

kudinTai sitten voi tulla katsomaan käsityökerhon myyntivarastosta pukinkonttiin pehmoista pakettia.

 

Muistojen Talo
Merikatu 3
48100 KOTKA


Puh. 050 593 2224
muistojentalo@kymp.net