kortit

Joutaako postikortti lainaksi uuteen näyttelyyn?

Suomalainen postikortti täyttää 150 vuotta vuonna 2021. Ensimmäinen kortti ilman kuorta postitettiin 1871, ja se mullisti suljettuihin kirjeisiin tottuneiden ihmisten viestinnän. Vielä 1960–70-luvuilla postikortti oli pikaviestin, mutta ajan saatossa se on saanut antaa tilaa puhelimelle ja internetille.

Muistojen Talo järjestää suomalaisen postikortin 150-vuotisjuhlan kunniaksi syksyllä kaksi pienimuotoista postikorttinäyttelyä. Ensimmäinen näyttely avautuu ma 4.10. ja aiheena on valtakunnallisen vanhusten viikon tämänvuotisen teeman mukaan ”Luonto antaa voimaa”.

 

Etsimmekin nyt luontoaiheisia postikortteja ja/tai  tarinoita lainaksi näyttelyymme. Tuo kaunein luontoaiheinen korttisi ja/tai tarina luontoelämyksestä näyttelylainaksi Muistojen Talolle. Vaivan palkaksi Talo tarjoaa pullakahvit.

Päivystämme Muistojen Talolla (Merikatu 3) ke–to 29.–30.9. klo 11–15. Kirjaamme ylös tarinasi ja otamme vastaan postikortteja. Toki kortteja voi tuoda muulloinkin Muistojen Talon aukioloaikoina (ma–pe klo 11–15).

 

 

Toisen postikorttinäyttelymme teemana on joulu – myös jouluisia kortteja voi alkaa toimittaa marraskuun puolivälissä avautuvaan näyttelyyn jo nyt.

 

Nähdään Muistojen Talolla!

 

Muistojen Talo
Merikatu 3
48100 KOTKA


Puh. 050 593 2224
muistojentalo@kymp.net