Ryhmät

Ryhmät

Muistojen Talolla toimii useita pienryhmiä, toimintaa on teatterista kirjallisuuteen ja käsitöihin.

Muistojen Talolla toimii säännöllisesti useita pienryhmiä – olet tervetullut mukaan Sinua kiinnostavan ryhmän toimintaan! Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Perinteinen käsityöryhmä

Käsityöryhmä kokoontuu maanantaisin klo 12–14 tekemään yhdessä käsitöitä, seurustelemaan ja kahvittelemaan. Kaikki käsitöistä kiinnostuneet, tervetuloa mukaan!

Muistojen Teatteri

Muistojen Teatterin käsikirjoitus perustuu aina esittäjien todellisiin muistoihin. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Leonie Hohenthal-Antin. Viimeisin esitys "Suomi-neidon tango" on syksyltä 2023.

Kirjallinen Salonki

Kirjallinen Salonki on kirjan ystävien rento kokoontumispaikka. Ensin salongin vetäjä Pirjo Kurki alustaa päivän aiheesta ja sitten sana on vapaa...

Vuonna 2024 käsittelyssä ovat olleet mm. Mika Waltari ja Minna Canth. Tarkemman ohjelman löydät aina Ajankohtaiset-sivulta.

Muistojen elokuvapiiri

Elokuvapiirissä katsotaan yhdessä muistojen elokuvia Tuula Kumpusen kanssa ja muistellaan entisajan elämänmenoa muun muassa arkistoelokuvien, dokumenttien sekä oman aikansa suosikkielokuvien kautta. Tarkemman ohjelman löydät aina Ajankohtaiset-sivulta.